Maak uw tuin bijzonder met de Endless Summer Collectie.
De telkens herhalende bloei inspireert keer op keer.

U BEVINDT TUINCENTRUM / PERS
ZICH IN: TUINLIEFHEBBERS

Een unieke verzameling

De Endless Summer Collectie biedt de meest bijzondere Hortensia's in de wereld. De plant herbergt een rijkbloeiende belofte en gelukkig een belofte die de plant kan waarmaken.

Het begon met Endless Summer The Original. Deze soort heeft de unieke kwaliteit om zowel op oud als nieuw hout te bloeien. En dat veroorzaakte een revolutie. Dit kenmerk werd via uitgebreid veredelingswerk doorgegeven aan de volgende plant in de collectie – Endless Summer The Bride. Deze gelijkwaardige schitterende hortensia heeft kenmerkende witte ruige bollen.

Wereldwijd hebben al vele duizenden de weg naar het tuincentrum gemaakt om Endless Summer The Orginal en The Bride te kopen. Deze beide planten zijn enorm vooruitstrevend en sterk. In 2011 is de Endless Summer Collectie uitgebreid met de Twist-n-Shout en in 2012 is de introductie van de Bella Anna. Bij het ‘moederbedrijf’ Bailey Nurseries wordt inmiddels getest met circa 100 nieuwkomers.Copyright © 2014 Endless Summer Collection | endlesssummerblooms.com | Disclaimer | Sitemap

FOTO BOEK

TUININSPIRATIE

Bent u benieuwd hoe anderen
van Endless Summer genieten?

BEKIJK HET HIER

NIEUWSBRIEF

Meld uzelf aan en ontvang tips
over verzorging van uw hortensia.